Liv till varje pris ePub, PDF Available

Liv till varje pris

Liv till varje pris [PDF]

Det ska vara ett flott ställe med bra kök, Järvsöbadens hotell och pensionat. Maken Tomas har bjudit Maj och deras tonåringar Anita och Lasse dit över påsken och Maj borde känna sig glad. Om hon bara inte hade haft den här yrseln.

Nu ska hon göra sitt bästa för att vara en sällskapsmänniska med de övriga påskfirarna. Men när hon kostar på sig själv en ansiktsbehandling hos pensionatets skönhetsexpert och känner masken strykas ut över pannan kan hon inte riktigt hålla tillbaka tårarna. Är det bara medelåldern, oron för Tomas stretande med firman och nykterheten? Eller besvikelsen över Lasses slarv sista året i folkskolan och Anitas försvinnande in i böckernas och filmernas värld? Kanske anar Maj hur förändringen har satts i rörelse utan att hon har verklig makt att hejda den.

Liv till varje pris är den avslutande delen i den kritikerrosade trilogin om hemmafrun Maj i Örnsköldsvik. När femtiotalet övergår i ett modernt sextiotal och rivningsvågen även drar fram över den ångermanländska småstaden kommer Majs trygga tillvaro allt mer i gungning. Det är en roman om anpassning och överlevnad och skildrar en familj som levde sitt liv i en tid då det svenska folkhemmet växte fram.
  • Liv till varje pris [PDF]
  • [PDF] Free PDF online book - Download
  • Front news Liv till varje pris PDF download

Download Liv till varje pris [PDF]

FilenameFilesizeLibrary sourceDownload link
liv_till_varje_pris.epub7,7 MbShare-Spare
878710_liv_till_varje_pris.pdf10,0 MbeBooks unLimited
liv_till_varje_pris_[ebooks_unlimited].doc16,3 MbeBooks unLimited
screamy_books-liv_till_varje_pris.zip19,6 MbScreamy books