Biarkan Cinta Hadir ePub, PDF Available

Biarkan Cinta Hadir

Biarkan Cinta Hadir [PDF]

Sayang Camalia ~ Di alam universiti dia sendiri tidak menyangka bahawa diri akan jatuh cinta. Lebih-lebih lagi dengan lelaki sebegitu rupa. Hakikatnya, itulah cinta. Tidak perlu dipaksa kehadirannya. Namun, kekurangan yang ada pada dirinya menyebabkan dia hanya menyimpan cinta itu dalam hati.

Mungkinkah cinta lelaki itu miliknya? Atau dia harus menerima kehadiran lelaki lain, tanpa ada cinta? Membuang cinta yang mekar di hati umpama belati yang menikam diri. Namun, menerima cinta daripada insan yang tidak dikasihi juga amat memeritkan hati. Jadi, jalan mana yang harus dia pilih?

Syukur Razlan ~ Dia kehilangan identiti sebenar diri hanya kerana satu sebab, lalu dia nekad untuk terus hidup dalam alam ciptaannya. Dia tidak peduli dengan segala tomahan orang lain. Yang penting, dunia ciptaanya itu membahagiakan. Namun rasa cinta yang terbit di hati gagal menidakkan naluri seorang lelaki yang telah lama disembunyikannya.

Fitrahnya, dia mendambakan seorang wanita di sisi, tapi dia berdiam diri kerana jalan hidup yang dilaluinya tidak memungkinkan wanita yang disayanginya itu memilih dirinya. Antara sejarah yang memeritkan diri dan cinta yang subur di hati, dia harus berhadapan dengan kedua-duanya. Mungkin perubahan adalah jalan terbaik, tapi adakah dia sanggup?
  • Biarkan Cinta Hadir [PDF]
  • [PDF] Zip, Rar, PDF - online Biarkan Cinta Hadir eBook
  • Front news Biarkan Cinta Hadir PDF download

Download Biarkan Cinta Hadir [PDF]

FilenameFilesizeLibrary sourceDownload link
biarkan_cinta_hadir.epub5,2 MbPeter's Library
1044219_biarkan_cinta_hadir.pdf16,2 MbScreamy books
biarkan_cinta_hadir_[united_gov].doc8,4 Mb«United GOV»
peters_library-biarkan_cinta_hadir.zip6,1 MbPeter's Library